Tuotteet

STADA Nordicilla on Suomessa markkinoilla laaja valikoima erilaisia tuotteita. Tuotevalikoimamme sisältää itsehoitotuotteita ja reseptillä saatavia lääkevalmisteita. Useat tuotteemme ovat tunnettuja brändejä, kuten Mobilat®, Hirudoid® forte, Dermalog®, FlexitolTM, MAR® plus, Hedrin ja Mobilat Ice Strong.

Itsehoitotuotteet

Itsehoitohoitotuotteita saa apteekista ilman reseptiä. Itsehoitotuotteet ovat joko lääkkeellisiä, joilla on viranomaisen myöntämä myyntilupa, tai ei-lääkkeellisiä, kuten ravintolisät, perusvoiteet ja kosmeettiset valmisteet.

STADA:n lääkkeeksi rekisteröityjä itsehoitotuotteita ovat mm. paikallisen kivun hoitoon tarkoitettu Mobilat, pinnallisten laskimotukkotulehdusten ja mustelmien hoitoon tarkoitettu Hirudoid forte ja huuliherpeksen hoitoon tarkoitettu Herpolips.

Ei-lääkkeellisiin itsehoitotuotteisiin (vapaakaupan tuotteet) kuuluvat mm. perusvoiteet, ravintolisät, CE-merkityt tuotteet sekä kosmeettiset valmisteet.

Tutustu tuotteisiimme:

DAOSIN

RECTOVENAL

Geneeriset lääkevalmisteet

STADA Nordicilla on laaja valikoima edullisia geneerisiä lääkevalmisteita (rinnakkaislääke).

Geneerinen lääke on patenttisuojan päätyttyä markkinoille tullut lääkevalmiste, jossa on sama vaikuttava aine ja sama määrä lääkeainetta kuin alkuperäisvalmisteessa. Lääkkeen laatu, turvallisuus ja teho on osoitettu potilastutkimuksin. Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea valvoo kaikkia Suomessa myynnissä olevia ja myyntiin tulevia lääkkeitä, niin alkuperäis- kuin rinnakkaislääkkeitä.

Ostaessasi geneerisen lääkevalmisteen voit luottaa siihen, että edullisesta hinnastaan huolimatta valmiste on teholtaan, laadultaan ja turvallisuudeltaan aivan yhtä hyvä kuin alkuperäisvalmistajan lääke.

STADA Nordicin Suomessa myynnissä olevat lääkevalmisteet löytyvät Fimean sivulta kirjoittamalla hakukenttään ”STADA” ja hakemalla myyntiluvan haltijan mukaan.

Biosimilaarit

STADAn valikoimaan kuuluvat myös biosimilaarit. Biosimilaari on alkuperäisen biologisen lääkkeen eri versio.  Biosimilaari sisältää samaa vaikuttavaa ainetta kuin alkuperäislääke ja on yhtä tehokas, turvallinen ja laadukas kuin viitevalmisteena toimiva alkuperäislääke. Valmisteet ovat hoidollisesti samanarvoisia. Lisätietoa STADAn biosimilaareista löytyy biosimilaarisivultamme