Töihin STADAlle

Toimintamme kasvaessa etsimme nyt joukkoomme
proviisoria vastaamaan yrityksemme lääke- ja laatuasioista
sekä toimimaan farmaseuttisena asiantuntijana.

Työhön kuuluu  lisäksi monipuolisesti lääkeyrityksen muita tehtäviä.  Työn tekemispaikka on pääsääntöisesti Espoon toimistomme, mutta olemme hyvin joustavia etätyömahdollisuuksien suhteen – osa työstä on mahdollista tehdä etänä.

Tarjoamme monipuolisen, vastuullisen  ja vaihtelevan tehtäväkentän kansainvälisessä ympäristössä. Suomessa tiimimme on pieni, mutta sitäkin tehokkaampi ja mukavampi. Työkavereiden kanssa kohtaamme haasteet yhdessä.  Teemme erittäin paljon yhteistyötä Tanskassa sijaitsevan pohjoismaisen pääkonttorin kanssa.

Etsimämme henkilö on huipputyyppi, joka on aidosti innostunut ja kiinnostunut työstään. Olet reipas moniosaaja, joka hallitsee usean asian tekemisen yhtä aikaa, opit nopeasti, osaat työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä, olet käytännönläheinen, joustava, omaat hyvän asenteen ja huumorintajun sekä tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa kansainvälisessä työympäristössä. Haluat kohdata haasteita ja kehittyä.

Työkokemus laatupuolelta ja lääkeyrityksestä on eduksi, mutta nopeana oppijana opit tarvittaessa asiat työtä tekemällä. Farmaseuttisen osaamisen lisäksi työssä tarvitsee hyvää suomen- ja englanninkielen taitoa, ymmärrystä lääkinnällisistä laitteista, ravintolisistä ja kosmetiikkalainsäädönnöstä.

Oletko etsimämme henkilö?
Englanninkieliset hakemukset ansioluetteloineen  23.9.2019 mennessä.
Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoiminnan kehittämisjohtaja
Mervi Hollmén p. 0207 416 880,
mervi.hollmen (a) stada.fi.